een kopje dromen

Koffiedate

You were born ready

Jij mag gaan voor je droom

Je heft het glas

Kijkt om je heen

Dit is waar je naar toe hebt gewerkt

Hier wilde je altijd zijn

YOU WERE BORN READY

Het verlangen zit zo in je om te gaan ondernemen

Te gaan voor je droom

Doen wat je écht leuk vind

Je mag instappen

Instappen op deze reis

de reis naar je onderneming

Jij gaat dit doen

Je bent er klaar voor

YOU WERE BORN READY

 

 

Let’s be honest

Herken jij dit ook?

 

  • Je hebt een idee maar weet niet hoe je het wilt uitvoeren.
  • Je bent klaar met aanmodderen
  • Je weet niet waar je moet beginnen, dus start maar niet
  • Je hebt duizenden ideeën, maar het is nog geen geheel

Dit kunnen we bespreken tijdens onze business koffiedate:

Mindset

Mindset is everything. Geloof me. zonder goede mindset ook geen goed lopende onderneming. Hier kunnen we samen aan gaan werken met concrete opdrachten

Creatieve brainstorm

Nog geen idee waar je je onderneming in wilt gaan beginnen? No worries! Samen houden we een creatieve brainstorm waardoor er meerdere ideeen gaan ontstaan waar jij mee aan de slag kan.

Specifieke vraagstuk

Heb jij een specifieke vraagstuk die je wilt behandelen? Helemaal goed! Hier gaan wij samen voor zitten tijdens onze koffiedate.

Financiën

Money, money, money! Dit is misschien niet het meest favoriete onderdeel, maar wel zo waardevol! Het helpt je bij het opzetten van je onderneming, maar ook voor je toekomstige aanbod. Welke kosten komen erbij kijken als je gaat ondernemen en waar  moet je rekening mee houden? Ik neem je hierin mee.

how it works

Dit houdt het traject in

live sessies

Er zijn 3 live sessie waar we met zijn allen bij elkaar komen. Op locatie komt er een expert een masterclass geven en ga je met de gegeven opdrachten aan de slag

Online masterclasses

Daarnaast worden er 2 masterclasses online gegeven. Deze zijn te volgen via zoom en kun je ook op een later moment terugkijken

Opdrachten

Elke week ontvang jij een mail waarin er opdrachten en informatie staat. Soms is het een persoonlijke opdracht en soms een algemene opdracht. Door deze opdrachten te doen bouw jij aan je onderneming

Over mij

 

Hee halloo! Ik ben Fleur en het gezicht achter Dreams with a deadline. Toen ik startte met mijn onderneming zaten we midden in de pandemie, daarnaast had ik een angststoornis waar ik mee dealde. En tóch voelde ik aan alles dat ik wilde starten met ondernemen. Iets doen waar je je helemaal in kan verliezen. Je passie volgen en er écht voor gaan.

Dus dat deed ik! Ik ben begonnen met kaarten ontwerpen en ging van alles testen, wat werkt wel en wat werkt niet? Toen ik dit doorhad ben ik ook gepersonaliseerde illustraties gaan ontwerpen en uiteindelijk rolde door naar het werken voor ondernemers.

Ik heb dus van alles wat gedaan en hiermee ervaring op gedaan. Daarnaast ben ik ook nog student, ik volg de studie trend research & concept creation in lifestyle. Alles wat ik daar leer kan ik weer toepassen in mijn bedrijf. Ik word helemaal enthousiast van nieuwe concepten of dromen van vrouwen die willen gaan ondernemen. En dat enthousiasme wil ik overbrengen op jou, ik ben jouw cheerleader, jouw ideeen generator en je grootste supporter (naast je oma misschien 😉)